Uddannelseshistorier – at skrive uddannelseshistorie

før, nu og i morgen…

27.11. 2015

Call for papers

Der indbydes til artikler til Årbog for Uddannelseshistorie 2016 udgivet af Selskabet for Skole- og Uddannelseshistorie.

I 2016 fejrer selskabet udgivelsen af årbog nummer 50. Redaktionen inviterer i den anledning til historiografiske artikler og refleksioner over ”state of the art” inden for uddannelseshistorie. Hvor kommer vi fra, og hvor bevæger feltet sig hen? Såvel mere personlige essays som historiografiske analyser af den lokalhistoriske, nationale, nordiske og internationale udvikling på feltet er yderst velkomne. Også artikler, der udforsker ”hvide pletter” inden for uddannelseshistorien, er velkomne.

Forslag til artikler inkl. et halv sides abstract bedes sent til redaktionen senest 15. januar 2016. Der kan forventes tilbagesvar senest 15. februar.

Endelig deadline for indlevering af de valgte artikler er 1. juli 2016. Årbogen udkommer i december 2016.

Alle artikler bedømmes i peer review. Uddannelseshistorie er anerkendt i BFI med ét point.

Redaktionen kan kontaktes ved: førsteamanuensis, ph.d. Jesper Eckhardt Larsen, Universitet i Agder (jesper.e.larsen@uia.no), og seniorforsker, ph.d. Christian Larsen, Rigsarkivet. (cla@sa.dk). Skriv gerne til os tidligere, hvis du forbereder et abstract.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *